Compact bestickset goeat™

Compact bestickset goeat™

Art.nr. J81126-Anthracite
Minsta antal: 1 st

Engångsbestick fungerar dåligt, är inte roligt att äta med och måste kasseras efter bara en användning, vilket skapar skräp och bidrar till mängden avfall som går till deponi. Tack och lov är detta briljant kompakta tredelade set det perfekta alternativet. Den har en rostfri stålkniv, gaffel och sked som hyser snyggt tillsammans i ett styvt fodral för hygienisk förvaring. Perfekt för lunch på resan, picknick, semestrar eller vandringsturer.

Se produktinformation

Färgalternativ


AntalGranska prisspecifikation


Inte bindande!
Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du har fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer...Pris 167,00 kr

Joseph Joseph®

Detta Engelska varumärke; Joseph Joseph har funnits sedan 2003 och startades utav två tvillingbröder; Richard och Antony Joseph. Joseph Joseph står för design och funktion och brödernas förmåga att matcha form och funktion har inbringat många designpriser och globalt erkännande. Joseph Joseph är specialiserade på köksartiklar men har även utökat sitt sortiment utanför kökets väggar. Varje produkt har en väl genomtänkt design och funktion som ger det lilla extra. Vem kan göra en smart och kul hålslev? ? Jo, Joseph Joseph.


Visa samtliga produkter från Joseph Joseph®
Volym & mått 16,8x3x5cm
Material Rostfritt - PP -Silikon
Antal kolli 12
Förpackningsstorlek 48
Nettovikt 0.118
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo Ej i lager

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.