Premiumbox Haupt

Premiumbox Haupt

Art.nr. 110020
Minsta antal: 1 st

Vår lyxiga premiumbox innehåller två burkar premiumlakrits från det svenska varumärket Haupt med smakerna "Orange Is The New Black" och "A Thing For Gingers". Orange Is The New Black är en saltlakrits omlindad med apelsinchoklad smaksatt med saltad grapefrukt och nötfri krokant. A Thing For Gingers har en spännande smak som är perfekt för att få fram julkänslan; saltlakrits omlindad med belgisk mjölkchoklad smaksatt med pepparkakscrumble. Med premiumboxen säkrar du julen med spännande nya smaker som du aldrig testat tidigare! Boxarna kan graveras med din logotyp eller din helt egna design (väljer man ingen design eller logotyp levereras boxarna helt otryckta). Möjligheten finns att trycka en egen logo och/eller budskap på ett gediget träkort eller klassiskt julkort. Du kan välja från Goody's standardmotiv eller designa ditt eget.

Denna box är tillverkad av FSC-märkt papper. FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC. Certifierade företag följer FSC:s regler (standarder) för skogsbruk och spårbarhet. De som följer reglerna får märka sina produkter med FSC:s varumärke, som i sin tur gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk. Det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

Se produktinformation
Relaterade produkter:

Färgalternativ


Märkning

  • Gravyr
  • CMYK
  • CMYK
  • CMYK
  • CMYK

AntalGranska prisspecifikation


Inte bindande!
Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du har fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer...Pris 349,00 kr

Goody™

Med mångåriga erfarenhet av branschen erbjuder Goody en hållbar leveranskedja med kundanpassade lösningar. Den enkla och moderna leverantören av kvalitetsgodis. Ett hållbart val för smakfulla upplevelser!


Visa samtliga produkter från Goody™
Leveranstid 1-2 veckor
Vikt 0,5kg
Mått B: 19cm D: 15cm H: 8cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.