Lyxlådan

Lyxlådan

Art.nr. IN7098
Minsta antal: 1 st

Denna lådan är till den som har allt. En super elegant och kul coffetable book från Taschen där ÄGG speglas från varje vinkel och vrå, i allt från matlagning till drinkar till historia, passar in i vilket hem som helst. Du får dessutom prisbelönt olivolja och vinäger samt härlig torkad rosmarin från Grekland som sägs ha de allra bästa kryddorna. Som toppet på moset medföljer en tryffelkräm som är tillverkad på färska tryfflar och som passar till din risotto, pasta, charbricka och så vidare, bara fantasin sätter gränserna. Innehåller: -1st Fin presentlåda med julmotiv och träull i botten. Förseglingstejp med budskap. -1st bok "EGG" från Taschen. -1st Extra virgin olivolja 250ml. -1st Rödvinsvinäger 250ml. -1st Torkad rosmarin från Grekland 50g. -1st Tryffelkräm Appeninno 80g.

Se produktinformation

Färgalternativ


AntalGranska prisspecifikation


Inte bindande!
Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du har fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer...Pris 1 299,00 kr

Adelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.